Si të bëheni të suksesshëm në Tik-Tok? Eksperti amerikan i rrjeteve sociale ka një këshillë për shqiptarët

Në ditën botërore të mediave sociale, eksperti amerikan , Denis Yu ka qenë i ftuar në emisionin e mëngjesit në T7, “#Gjesi”, ku ka folur edhe rreth eventit të organizuar nga “Grozwillas”, pikërisht për të shënuar këtë ditë.

Ai gjatë kësaj interviste, tregoi se si jemi duke i përdorur rrjetet sociale.

Madje ndër të tjera, Yu i cili është edhe pronar i kompanisë amerikane “Blitzmetrics”, tregoi se si të bëhemi te suksesshëm në rrjetin social “Tik-Tok”.

Po ashtu Yu, gjatë kësaj interviste i këshillon kosovarët se si ta përdorin këtë rrjet social.

Për ta shikuar intervistën, dhe për të kuptuar çfarë thotë për mediat sociale, klikoni në video. /GazetaExpress/.