Si u árrátis Agim Krasniqi, flet drejtori i bu rgut të Shtipit

Agim Krasniqi nga dita e djeshme konsiderohet i árrátisur, kjo pasiqë Krasniqi edhe pse ka përfunduar pushimin e fundjavës, nuk është kthyer në bùrgùn e Shtipit.

Drejtori i bùrgùt, Miki Todorov për Agjencinë Shtetërore Informative thotë se të gjitha institucionet janë njoftuar. Todorov thotë se për árrátisjen e Krasniqit janë njoftuar Drejtoria për Kryerjen e Sanksioneve, gjykata dhe policia.

Todorov vë në dukje se viteve të kaluara Krasniqi ka shfrytëzuar pushime në shtëpi për fundjavë dhe gjithmonë është kthyer në bùrgùn e Shtipit për vuajtjen e dënimit me bùrg. Shton se nuk kanë pasur kurrfarë indikacione se Krasniqi pas këtij pushimi për fundjavë nuk do të kthehet në bùrgùn e Shtipit.

Ndryshe, Agim Krasniqi pas shfrytëzimit të ditëve të lira të vikendit nuk është kthyer si herrave tjera në kohë në bùrgùn e Shtipit.

 

Ndryshe, Krasniqi me grupin e tij prej shtatë anëtarëve është arr estuar në vitin 2008 për parregullsi dhe shkaktim të parregullsive në të zgjedhjeve të atëhershme parlamentare, ar mëmbajtje pa leje dhe shoqërim kr iminal. Grupi i Kondovës u dënua gjithsej me 50 vjet bùrg.

Krasniqi është i dënuar me 15 vite bùrg dhe të njëjtin e vuan nga viti 2008, kjo do të thotë se ai ka vuajture 13 vjet dënim me bùrg, ndërsa i kanë mbetur edhe dy vjet.