S’ka Evrope me ‘baben’ Erdogan – jo, sot e 700 vjet!

Gazetarja Arbana Xharra njihet për shkrimet e saja provokative, një ndër to është edhe shkrimi i saj kundër xhamisë dhe Erdoganit.

Ja postimi i saj i plotë:

Reklame

S’ka Evrope me “baben” Erdogan – jo, sot e 700 vjet!

Mua nuk me çudite mbështetja publike që liderët e Kosoves i japin ndërtimit të xhamisë së Erdoganit, ata i kanë dhënë Aeroportin, distribucionin e energjisë, e kanë leju me ardhë me aeroplan privat me i kidnapu qytetarët turq…. Ne fund te fundit politikanet e Kosovës më shumë kanë të përbashkët me Erdoganin se me Macron e Merkel. Evropa e sheh Erdoganin ker*cenim per kulturen dhe identitetin perendimor, Kosova ka vendos me u rreshtu me Erdoganin – e gezofshi xhamine!