S’ka më selfie: Agim Ibraimi në konflikt me Gledi Micin!

83

Gledi Mici ka pasur një kon.flikt verbal me Agim Ibrahimin në stërvitje të Shkëndija . Ky është raportimi i fundit që vjen nga “Shkëndija mbi të gjitha”, trasmeton Sportekspres, për të treguar qartazi se ekipi shqiptar i Tetovës ka dalë nga “shinat”.

Sipas po së njëjtit burim, ka ardhur menjëherë dë.nimi i klubit me gjo.b për Ibrahimin, që duhej të ishte lideri dhe po dështon në këtë detyrë.