Skandal në “Zone e Lire”: Arian Çani ofendon publikisht vajzën nga Gjilani me nanizëm

Moderatori i njohur i emsionit “ Zone e Lire”, Arian Çani i famshëm tek opinion për fyerjet dhe ofendimet të cilat ua bënë në vazhdimësi mysafirëve ky njeri i thirrur si moderator.

Çani në njërin nga emisionet e tij kishte përzgjedhur të ftuar një vajzë të re nga Gjilani  Ardoniten e cila vuan nga sëmundja e njohur në mjekësi si nanizmi  që ndryshe tek opinion thirren si njerëz “të shkurtër” e që në të shumtën e rasteve njerëzit e tillë ndihen të diskriminuar për këtë fakt, shkruan Periskopi

Ardonita në këtë emision ka folur për pasionin e saj dhe me çfarë merret ajo, në këtë emision është fuyerë rëndë nga vetë moderator i këtij emisioni.

I pyetur nga moderator Çani:  Se sa vite ke që luan futboll Ardonita?

Vajza i përgjigjet: Kam lozur kur kam qenë e vogël tani vetëm pasion e kam.
                                        Çani: Kur kam qenë e vogël, mos e ekzagjero këtë,  ti e vogël je gjithmonë…

Përveç këtij ofendimi, ky autor i emisionit ka ofenduar vetë vajzën edhe me emisionin e thirrur:

“Pasioni i madh i një vajze të vogël”