Sllovenia të dielen shpall fundin e pandemisë së koronavirusit

Sllovenia është shteti që ka menaxhuar jazhtëzakonisht mirë situatën me koronavirus.

Gjatë ditës së shtunë nuk është shënuar asnjë rast i ri me koronavirus.

Reklame

Qeveria sllovene për shkak të gjendjes së mirë epidemiologjike të dielën do ta shpallë fundin administrativ të epidemiologjisë, pas 80 ditëve.

Në Spitalet në Lubjanë dhe Maribor janë vetëm edhe shtatë pacientë.