Snopçe: Vetë ministrat e kësaj Qeverie e pranojnë se drejtësia është e partizuar!

Deputeti nga koalicioni ASH-AAA, Halil Snopçe në magazinën informative në TV21,

tha se vetë ministrat e kësaj Qeverie e pranojnë se drejtësia është e partizuar dhe se Ligjet janë në letër por nuk zbatohen.

Reklame