Soko: Rama mjeshtër për show, Serbia ka marrë 3.5 mld euro nga Turqia, ne vetëm një spital

Në një intervistë për Tempora, ekonomisti Pano Soko u shpreh se Rama është mjeshtër për show për ta ngritur lart imazhin e vet.

Soko: Rama është mjeshtër për show për ta ngritur lart imazhin e vet.

Reklame

E shoh të trajtuar shumë këtë marrëdhënien speciale me Turqinë, por kjo nuk është aq speciale. Kjo jo në aspektin e PR-it.

Gjatë 8 viteve të Ramës ka pasur një garë të turqve në Ballkan dhe ka qenë një garë e hapur.

Turqia ka pasur një fond 10 mld euro dhe në këtë garë të humbur kemi humbur. Kemi marrë pritje dhe një spital. Ne së paku duhet të kishim fituar 3.5 mld euro që janë investuar sot nga Turqia në Serbi.