Sonte Ali Ahmeti e jep kushtrimin nga sheshi i Tetovës

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, sot e premte 10 korrik 2020, me fillim në ora 19:30,

do të ju drejtohet të gjithë qytetarëve nga sheshi “Iliria” i qytetit të Tetovës në tubimin zgjedhor për zgjedhjet e parakohëshme parlamentare të 15 korrikut.

Reklame

Në tubim do të flasin edhe kandidatët për deputetë të zonës zgjedhore 6, kandidati për kryeministër Naser Ziberi si dhe kreu i BDI-së Ali Ahmeti.