Sonte kandidatët për këshilltarë të Partisë Demokratike Shqiptare vizituan banorët e lagjes së Çarshisë së Epërme

Visar Palloshi nga Çarshia e Epërme premtoi që rr. Murat Baftijari dhe rr. Vll.Milladinovi do të bëhen një kahëshe

Sonte kandidatët për këshilltarë të Partisë Demokratike Shqiptare vizituan banorët e lagjes së Çarshisë së Epërme. Në këtë takim të pranishmëve i’u drejtuan zv. ministrja e Punëve të Jashtme znj. Fatmire Isaku, kryetari i shtabit të Tetovës z. Hadi Iljazi si dhe bartësi i listës për këshilltarë z. Visar Palloshi. Nga Çarshia e Epërme z. Visar Palloshi theksoi se do të ndërmarrë inicim të procedurës që rruga “Murat Baftijari” dhe pjesë e rrugës “Vll. Milladinovi” të shëndërohen në rrugë një kahëshe.