Sonte në Haraçinë, BESA zgjodhi kryetar dege Refik Xhemailin

Sonte sëbashku me nënkryetarin dhe kolegun deputet të Lëvizjes BESA, Kastriot Rexhepi si dhe anëtarin e kryesisë qendrore Sedat Ramadani qëndruam në Haraçinë. Kuvendarët e degës zgjodhëm unanimisht për kryetar të degës në Haraçinë, zgjodhën Refik Xhemailin. Refikut i urojmë suksese në punën e tij dhe me një fitore të madhe me 17 tetor..

Urime dhe na prift e mbara #meBesë”, ka shkruar deputeti i BESËS, Bastri Bajrami, në facebook. /TetovaExpres