Lëvizja BESA vazhdon riorganizimin, ja cilët nëndegë i themeluan sonte (FOTO)

Levizja BESA ka vazhduar me takimet me qytetare duke zgjedhur edhe kryetare te nendegave.

Kësaj radhe në Komunën e Zhelinës, fuqishëm rinisëm nga Uzurmishti.

Sonte, në Uzurmisht u themelua Nëndega e Lëvizjes Besa, me në krye kryetarin e Nëndegës Kujtim Zilbeari.
Kryetarit dhe ekipës së tij të sapozgjedhur ju dëshirojmë shumë suksese në vazhdim.