Sopi: ‘Ne shpikësit e dërrasës së traktorit’

NE, SHPIKËSIT E DËRRASËS SË TRAKTORIT!

Gjatë këtij muaji kam dëgjuar e lexuar lloj lloj analize për Corona virusin, rendin e ri botëror, masonerinë e shumë gjëra tjera që nuk i di askush përveç atyre që i shkruajnë!
Kam dëgjuar e lexuar se si Bill Gatesi është shpikës i virusit që ta shes pastaj vakcinën, gjithashtu kam dëgjuar e lexuar se virusi është shpik vetëm për ta shpërqëndru vëmendjen e 5G-së!

Ne shpikësit e dërrasës së traktorit, që sot na ka ra në dorë një smartphone dhe mendojmë se dijmë më shumë se sa ata që i kanë prodhuar smartphonët!

Gjithë ato teori i kemi, por praktikisht kemi prodhu vetëm dërrasën e traktorit, djepin, dhe sandallet për n’hale!