Sot 14 vi ktima nga Covid në Maqedoni

Ministria e Shëndetësisë njofton se gjatë 24 orëve të fundit janë bërë 1.524 testime dhe janë regjistruar 404 raste të reja me coronavirus.

Prej rasteve të reja 172 janë në Shkup, Kumanovë 15, Dibër 4, Shtip 8, Prilep 25, Tetovë 41, Strugë 4, Veles 6, Manastir 4, Ohër 11, Kavadar 5, Gostivar 20, Gjevgjeli 9, Strumicë 29, Kriva Pallankë 2, Koçani 18, Probishtip 3, Berovë 6, Vinicë 2, Dellçevë 4, Sveti Nikole 2, Kërçovë 3, Resnjë 2 dhe Negotinë 9.

Reklame

Nga Ministria e Shëndetësisë bëjnë të ditur se janë shëruar 182 pacientë dhe 14 të tjerë kanë humbur jetën. Prej pacientëve të një është nga Prilepi, dy nga Kumanova, një nga Kriva Pallnaka, një nga Shkupi, një nga Gjevgjlia, një nga Koçani, Struga, Manastiri, Renja me dy pacientë të ndjerë, Vinicë një, Berovë një, Tetovë një.

Numri i përgjithshëi i të diagnostifkuarve që nga fillimi në Maqedoni është 26.394, ku prej tyre 18.430 janë shëruar dhe 897 kanë humbur jetën. Aktualisht në Maqedoni ka 7.067 raste aktive me COVID-19.