Sot çmime të reja të naftës

134
#

Çmime të reja sot do të vendos KRRE-ja për derivatet e naftës, pritet që pas dite të bëhen të ditura çmimet e reja.

Për rreth një muaj KRRE po zbërthen çmimet e derivateve sipas metodologjisë së re.

Së fundi për gjysmë denari u shtrenjtua benzina dhe dizeli, derisa sot do mësohet nëse nga e marta do të rriten apo jo çmimet e derivateve.