Sot fillon regjistrimi në shkollat e mesme

?????????????????????????????????????????????????????????

Prej ditës së sotme, 14 qershorë fillon regjistrimi i nxënësve në shkollat e mesme të vendit.

Sipas Konkursit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, në shkollat e mesme publike ka 30.053 vende të lira.

Edhe në shkollat e mesme të Tetovës sot do të filloj regjistrimi i nxënësve.

 

Në të gjitha shkollat janë bërë përgaditjet e nevojshme për të mirëpritur nxënësit e rinj. /tetova1/