Sot ka ndëruar jetë prof Safet Nuredini, pedagogu në f.Gllumovë

Të nderuar kolegë, shokë, miqë dhe dashamirë ju njoftojmë me keqardhje se sot ndroi jetë prof.Safet Nuredini pedagogu i SH.F.K ,,Sami Frashëri,, f.Gllumovë.

Ishte njeri i cili tërë jetën ia kushtoi arsimit dhe edukimit të gjeneratave të reja.

Reklame

Për neve kolegët është një humbje e madhe pasi që ishte një këshilltarë i pazëvendësueshëm për të gjithë neve.

Zoti e shpërbleft me xhennet e juve dhe familjarëve durimin, thuhet në njoftimin nga drejtoria e shkollës.