Sot në ditë Arife, familjes nga Nakushtaku iu dorëzuan çelësat e shtëpisë së re (Video)

Advertisment
HTML Image as link

Nuzamedin Imeri nga fshati Likovë gati 30 vite jeton si mërgimtar në Zvicër. Periudhë e gjatë kohore, e cila aspak nuk e ka larguar nga vendlindja, por vetëm ia ka shtuar mallin e dashurinë. Afërsinë me vendlindjen ai e manifeston jo vetëm me fjalë, por edhe me aktivitet të palodhshëm humanitar.

Gjatë tërë Ramazanit Nuzamedini ka mbajtur aksione online për mobilizimin e diasporës së komunës së Likovës në vendet perëndimore. Me këto aksione ai ka vazhduar edhe pas Ramazanit dhe si rezultat i aktiviteteve me bashkëatdhetarët tane, sot, në ditë Arife, e kanë gezuar familjen e Shensi Ajetit, duke ia dorëzuar çelsat e shtëpisë së re.

Reklame

Çelësat solemnisht i ka dorëzuar babai i Nuzemedinit, haxhi Imer Imeri.

 

Gepostet von Diaspora Nga Komuna e Likovës am Donnerstag, 30. Juli 2020