Sot nuk ka orë policore, prej nesër do të filloj nga ora 24

Me vendimin e fundit të Qeverisë, sot nuk do ketë orë policore.

Orë policore sot nuk do të ketë për shkak të Fitër Bajramit, ndërsa prej nesër do të shkurtohet dhe do të zgjasë nga mesnate deri në orën 4 në mëngjes.

Reklame

Qeveria dje i pranoi rekomandimet e Komisionit për Sëmundje Infektive dhe i lehtësoi masat kufizuese deri më 18 maj.