Sot numer rekord i te vaksinuarve ne Tetove

Prej se ka niaur vaksinimi kunder Covid 19 ne Tetove, gjithnje numri i te vaksinuarve shkon e e rritet. Gjate 7 diteve jane vaksinuar mbi 6000 persona. kurse vetem sot jane vaksinuar 1225 persona, raporton Tetova1.

Kryetarja e Tetovës, znj. Teuta Arifi ka shkruar ne Facebook: “6000+ vaksinime për 7 ditë! 😍

Reklame

Sot me një numër rekord prej 1225 vaksinimeve përmbyllim 1 javë të suksesshme në Qendrën rajonale të vaksinimit në Tetovë.👨🏼‍⚕️

Një falenderim deri në përulje për heronjtë matel-bardhë, studentët, vullnetarët e kryqit të kuq dhe forcat e rendit, për përkushtimin dhe punën që bëjnë pa kursyer asgjë nga vetja! 🙏

Vaksinohu edhe TI! 🙂

Paraqitu në lidhësen: www.vakcinacija.mk

#vaksinohu”