Sot presidenti Pendarovski do t’i drejtohet popullit për gjendjen aktuale

Presidenti i vendit, Stevo Pendarovski sot pritet t’i bëjë të ditura qëndrimet për gjendjen e jashtëzakonshme, për takimin e liderëve si dhe për zgjedhjet.

Pendarovski, gjendjen e fundit të jashtëzakonshme prej 14 ditëve, e cila duhej të ndihmonte për realizimin e masave për menaxhim me Pandeminë,

Reklame

e shpalli më 30 maj, ndërsa ajo përfundon nesër.