Sot qeveria mori masa për ndalimin e lëvizjes së qytetarëve për ditën e shtunë dhe të diel, ja nga sa ora ndalohet lëvizja

Sot qeveria mori masa për ndalimin e lëvizjes së qytetarëve gjatë periudhës së fundjavës.

⛔Ndalohet lëvizja e qytetarëve ditën e Shtunë dhe të Diel prej orës 16.00 deri ora 05.00 me përforcim të prezencës policore me qëllim të ndalimit të grupimit të banorëve në grupe me të mëdha se 5 persona.

▶️Nga kjo ndalesë gjatë periudhës së fundjavës përjashtohen bujqit dhe blektorët.

▶️Masat që janë ndermarrë më parë do të vazhdojnë të vlejnë.

▶️Gjithashtu sot u prezentuan karakteristikat teknike të spitalit teknik të Armatës së RMV-së, i cili do të jetë në dispozicion të Ministrisë së Shëndetësisë.