Sot u dhuruan 3 shtëpi të reja (Foto)

Dallim shume i madh prej vizites sone te pare!

Sot ishim ne komunen e Ferizajit dhe i dhuruam dy shtepi te reja nga memorandumi i bashkepunimit ne mes Jetimave te Ballkanit dhe Komunes se Ferizajit
Bashke me ne ne dhurimin e çelesave te shtepive ishte edhe kryetari i Komunes se Ferizajit z. Agim Aliu

Vazhduam rrugen per ne Komunen e Lipjanit dhe e dhuruam nje shtepi per nje nene me 8 femije jetime
Donator i vetem i kesaj shtepie eshte nje bamires nga Komuna e Lipjanit e me banim ne Gjermani dhe i cili dershiron te ngele anonim

Familjet i gezofshin shtepite

Bamires, Zoti kurre mos ju humbte!