Sot u dhuruan 3 shtëpi të reja, tri familjeve u kthehet buzeqeshja (FOTO)

I gezofshi ?

Sot u dhuruan 3 shtepi te reja, tri familjeve u kthehet buzeqeshja.

Reklame

Ndryshim i madh nga vizita e pare para disa muajve, me ate te sodit.

Ne viziten tone te pare, gjendja e tyre ishte shume e rende dhe lotet e tyre te bllokonin ne gjoks. Sot ne fytyrat e tyre verehej gezim i madh dhe lotet ishin lote gezimi.

Familjet qe u bene me shtepi te reja jane:

1 familje ne fshatin Markaj te Bajram Currit dhe 2 familje ne fshatin Vranishte te Krumes ??

Bamires, Zoti kurre mos ju humbte