Spahiu thotë se koronavirusi do të zhduket gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit

Nexhmedin Spahiu

Virusi Korona do të zhduket gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit. Natyrisht, kjo do të ndodhë atëherë kur Zoti do t’ua ndriqojë mendjen shkencëtarëve që të zbulojnë ilaçin kundër tij.

Reklame

Deri atëherë, Zoti udhëzon kujdes e durim.
Viruset e vegjël na përkujtojnë se sa janë të rëndësishëm shkencëtarët që shpesh i përbuzin.

Viruset e vegjël na përkujtojnë rëndësinë e marrëdhënieve mes njerëzve, komuniteteve etnike, fetare, racore dhe sidomos mes kombeve.