Spanjë-655 të vdekur brenda 24 orëve te fundit

Spanja po ecën me ritmet e Italisë për sa i përket numrit të personave të infektuar dhe të vdekura nga COVID-19. Vetëm 24 orët e fundit në Spanjë kanë humbur jetën 655 persona duke e çuar në 4089 numrin total të vdekjeve.

Po ashtu me ritme të shpejta është rritur dhe shifra e të infektuarve që ka shkuar në 56 188, ose mbi 10 000 më shumë se një ditë më parë.

Madridi mban rekordin për raste të reja, plot 2 569, dhe 265 viktima. Në kryeqytet është edhe numri më i madh i rasteve në gjendje të rëndë, 1 221 pacientë.