Spasovski: Askush nuk e do orën policore por jemi të detyruar

Është më mirë që një kohë më të shkurtër të kemi masa kufizuese, sesa të kemi ngarkesë të plotë të sistemit shëndetësor,

deklaroi sot ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski.

Duke e komentuar propozimin e Komisionit për Sëmundje Infektive për vendosje të orës policore, që sot duhet ta shqyrtojë Qeveria,

 

Spasovski tha se masat restriktive janë kufizuese, por të domosdoshme për të mbrojtur shëndetin dhe jetën e qytetarëve.