Spasovski dhe Dimitrievski rezultojnë negativë ndaj Koronavirusi

Advertisment

Spasovski dhe Dimitrievski rezultojnë negativë ndaj Koronavirusi

Kryetari i Komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski, dhe Kryeministri teknik i vendit, Oliver Spasovski kanë shkruar në llogaritë e tyre respektive në fejsbuk se kanë rezultuar negativë në testin e parë ndaj Kovid-19, por do të qëndrojnë ende në izolim deri në testin e dytë.