Spasovski: Ekziston një trend në rënie i numrit të të infektuarve me coronavirus

“Të gjithë janë të vetëdijshëm për situatën. Nëse situata stabilizohet, qytetarët do të jenë në gjendje të udhëtojnë, por vendimi do të bazohet në atë që po ndodh në rrethinë dhe në vendin tonë”, tha kryeministri teknik Oliver Spasovski në emisionin “Top Tema”.

“Këto ditë kemi një stagnim të numrave në Shkup dhe në vend në përgjithësi. Ekziston një trend në rënie, por ekzistojnë edhe një numër i madh i testimeve”, tha Spasovski.

Reklame

Ai gjithashtu theksoi se doli se asgjë nuk do të ndryshon nëse zgjedhjet do të mbaheshin më 5 korrik ose 15 korrik.
“Ne, si koalicion qeverisës, do të bëjmë çmos që të kemi një proces zgjedhor të drejtë dhe demokratik. “Shpresoj se një numër i madh i qytetarëve që janë në izolim dhe vetizolim do të ushtrojnë të drejtën e tyre të votës”, tha Spasovski.