Spasovski, Filipçe dhe Karaxhovski do të mbajnë konferencë për shtyp në Qeveri

Kryeministri Oliver Spasovski, ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe dhe d.r Zharko Karaxhovski nga ISHP në ora 16:30 do të japin deklaratë për mediat në Media qendrën e Qeverisë.

Disa nga mediat kanë dhënë informata jozyrtare se në vend ka rast të parë të konfirmuar të koronavirusit.

Reklame

Sot tre persona janë paraqitur në Klinikën për sëmundje infektive me simptoma të gripit të cilëve u janë bërë testime për koronavorusin.

Ministri Filipçe pak ore më parë ka njoftuar se tek dy persona rezultatet janë negative, ndërsa për njërin rezultatet ende priten.