Spasovski: Qytetarët të instalojnë aplikacionin Stop Korona

Kryeministri Oliver Spasovski përmes profilit të tij në Facebook ju bëri thirrje qytetarëve që të shkarkojnë dhe instalojnë aplikacionin “Stop Korona”, përmes së cilës do të mund të evidentohet nëse keni qenë afër ndonjë personi të infektuar me Kovid 19

“Shkarkoni aplikacionin nga https://stop.koronavirus.gov.mk/ dhe aktivizo Bluetooth.
Kur telefoni juaj do të gjendet në afërsi me telefonin e personit të infektuar me Kovid-19 i cili gjithashtu ka të instaluar aplikacionin në fjalë,

kjo informatë me lejen tuaj do të evidentohet në sistemin shëndetësorë”, shkruan Spasovski në facebook.

 

“Mbrojeni vetveten dhe të afërmit tuaj. Ndihmo-bashkë ta stopojmë përhapjen e koronavirusit. Nga ne varet!”, shkruan Spasovski.