Spasovski: Të publikohen rezultatet zyrtare

Kryeministri teknik, Oliver Spasovski, vlerëson se zgjedhjet kanë qenë demokratike. Ai nga Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve kërkoi që t’i shpallë rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve dhe pret konstituim sa më të shpejtë të Dhomës ligjdhënëse, e që më pas të vijojë edhe zgjedhja e Qeverisë së re.