“Spiderman” dhe “Batman” vizitojnë fëmijët në Klinikën e Fëmijëve në Shkup (FOTO)

Gëzimi i fëmijëve nuk ka çmim, posaçërisht kur bëhet fjalë për fëmijë të sëmurë.

Dy persona të veshur si heronjtë e filmave vizatimor, “Spiderman” dhe “Betman” sot gëzuan fëmijët e Klinikës së Fëmijëve në Shkup.
Ekipi i heronjve të fëmijëve çdo vit, në mënyrë tradicionale vizitojnë këtë klinikë.

Reklame

Më poshtë i keni fotografitë: