Stojçev: Numri i të infektuarve me COVID-19 do të arrijë deri më tetë mijë

Mjeku Sasho Stojçev një psikiatër neuropsikiatik nga spitalin “8 Shtatori” tha se numri i të infektuarve me COVID-19 në vend do të rritet.

“Nëse marrim parasysh se numri është dyfishuar këtë muaj në krahasim me prillin, atëherë lirisht mund të themi se situata është shumë e vështirë. Ne kemi filluar dhe po e përballojmë këtë problem me kohë. Kemi një numër të madh të stafit mjekësor të infektuar”, tha për “Utrinski Brifing” Stojçev.

Reklame

Ai tha se numri do të vazhdojë të rritet, ndërsa OBSH është konfuze nga pikëpamjet e saj.

“Mendoj se numri nuk do të ndalet nën 7-8000 mijë. Jemi në një situatë ku luftojmë me një armik të padukshëm, ndërsa OBSH është shumë konfuze me pikëpamjet diametralisht të kundërta në të njëjtën ditë”, thotë Stojçev.