Strugë, filluan protesta e nxënësve të shkollave të mesme

Advertisment

Në Strugë sot në mesditë filluan protestat e nxënësve të shkollave të mesme, Niko Nestor dhe lbrahim Temo.

Protesta e nxënësve po zhvillohet nëpër rrugët e Strugës.

Reklame

Nxënësit po marshojnë drejtë Komunës së Strugës, nga ku do të kërkojnë që të kthehen në shkollë me prezencë fizike.

Nxënësit e këtyre dy shkollave kundërshtojnë mësimin online.