Strugë-Ohër, anulohen rreth 1 mijë dasma (VIDEO)

Pjesa më e madhe prej 600 dasmave, të parashikuara për këtë verë vetëm në Strugë, janë anuluar ose janë në pritje. Planet e të gjithëve u prishën nga pandemia e koronavirusit. Hotelierët dhe restorantet tashmë po numërojnë humbje të mëdha financiare.

Do të jetë gjithashtu e vështirë të organizohet dasmë në kushte të tilla me masa të rrepta në distancë, ndalimi për grupime dhe mbajtje të maskave.

Reklame