Strumica qyteti i dytë me më shumë raste aktive në Maqedoninë e Veriut

Më shumë rastet më aktive me coronavirus në Maqedoni ka në Shkup, ndërsa pas saj vjen qyteti i Strumicës. Shkupi ka 1.586, ndërsa Strumica 245 raste.

Koçani ka 220, dhe Tetova ka 213 raste aktive me coronavirus.

Reklame

Por, edhe në qytetet më të vogla numri është i lartë, kështu që Berovo ka 51 raste aktive, Vallandova 44, ndërsa Vinica 40.