Studimet: Përdoruesit e Samsungut janë më të mirë sesa ata të iPhone

Hulumtimi i ri nuk mendon shumë për përdoruesit e iPhone si duket.

Ky hulumtim ka zbuluar se pronarët e Android janë më të butë, më modestë dhe më të hapur se përdoruesit e iPhone.

Heather Shaw, nga Shkolla e Psikologjisë e Universitetit të Lincoln u kërkoi dy grupeve të pjesëmarrësve, përdoruesve të iPhone dhe përdoruesve të Android, të plotësonin një pyetësor për tiparet e personalitetit të përdoruesve të tjerë të telefonit.

Në përgjigjet e tyre, përdoruesit e Android ishin të sjellshëm dhe të përulur në raport me përdoruesit e smartfonëve nga firmat e tjera.

Studimi përfshiu vetëm 240 njerëz, gjë që nuk është aq e mjaftueshme për të bërë ndonjë veçim të madh për personalitetin.