Studio Pranvera kremton gjashtē vjetorin

Koronavirusi ka mbërthyer njerëzit në shtëpitë e tyre, ka ndaluar gjithçka, brenga e të gjithëve është kthimi në gjendjen normale!

Por, nuk është vetëm problemi i kthimit në punë dhe vazhdim i jetës në normalitet i vetmi problem, hall i vajzave të reja siduket është edhe dita e tyre më e rëndësishme, dita e martesës… Çfarë do të ndodhë me terminet, çfarë do të ndodhë me dasmat e tyre, e shumicës së pyetjeve u ka dhënë përgjigje grimerja e mirënjohur në Tetovë Pranvera Selmani (Studio Pranvera).

Në pyetjen se çfarë do të ndodhë me terminet Pranvera përgjigjet: ” Te verteten e din vec Zoti,mirepo nese marim masa mbrojtse ,duke filluar nga vetja ,kjo situat do te parandalohet dhe me kismet do te behet mire dhe do kemi shume darsma veres”