Stuhi e madhe në Arabinë Saudite (VIDEO)

Nje stuhi e madhe ka përfshirë sot rajonin e Tabukut në Arabinë Saudite. Shiu dhe breshri shkaktuan përmbytje të mëdha në qytet dhe rrethinë. Stuhia ka shkaktuar edhe skena të tilla që shihen vetëm pas tornadove, duke dëmtuar humë makina.

Stuhia shkaktoi edhe skena të tilla që shihen vetëm pas tornadove, duke dëmtuar humë vetura.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Shikoni pamjet: