Su lmohet Cipras nga një nacionaliste , organizatorja e protestave anti-Prespë e xhiroi ngjarjen (VIDEO)

56

Organizatorja e protestave kundër Marrëveshjes së Prespës në Greqi, Georgija Bitaki, gjatë një fluturimi komercial nga Brukseli drejt Athinës, në mënyrë ve rbale e s.ulmoi ish-kryeministrin grek, Aleksis Cipras.

Ajo e ndjek Ciprasin dhe e xhiron duke hyrë në avion, pastaj i afrohet deri te ulësja dhe fillon ta sha jë duke i thënë se ai është turpi për Greqinë, sepse siç thotë, e “ka tr adhëtuar” Maqedoninë.

“Ti je fashisti dhe tr adhtari më i madh i atdheut”, i tha fillimisht nacionalistja  Georgija Bitaki, Ciprasit.