Sul.mohet në Serbi autobusi nga Kosova, policia serbe në vend të ngjarjes

91

Një autobus i një agjensioni nga Kosova, por me ta.rga të Shqipërisë, është s.ulmuar në Krushevac të Serbisë.

Autobusi po udhëtonte nga Prishtina për në Frankfurt, kur u go.dit derisa po kalonte nëpër Serbi. Sipas dëshmitarëve të rastit, autobusi ishte kryesisht i mbushur me shqiptarë që po udhëtonin në perëndim.

Një nga personat që po udhëtonte me autobus ka thënë për Gazetën Express se derisa autobusi po kalonte nëpër qytetin Krushevac në Serbi, është gj.uajtur me gurë.

Ai tregon se nuk ka ndonjë të lënduar dhe autobusit i janë thy.er vetëm xhamat.

Në vendin e ngjarjes ka dalë edhe Policia serbe.