Sul muesit e mjekut në Tetovë do të përgjigjen për dhu në

40
#

Sektori për punë të brendshme në Tetovë ka ngritur padi pe nale kundër personit me iniciale A.B (43) nga Reçica e Madhe dhe vëllaut të tij L.B (40), për shkak të dyshimeve të bazuara se kanë kryer veprën penale “dhu në”, njoftojnë nga MPB.

Ata dyshohen se të enjten në mbrëmje në Repartin e dermatologjisë në Klinikën E Tetovës, fizikisht e kanë sul muar mjekun A.E (45). Dy sul muesit janë privuar nga lirua dhe mbajtur në stacionin policor të Tetovës.

Gjatë ditës së sotme pritet që të shqiptohet kallëzim kundër tyre./Alsat