Sulejman Rexhepi: Në vitin 2001 kam qenë zëdhënës i UÇK (Video)

Ish kreu Sulejman Rexhepi ka folur per ngjarjet e fundit ne BFI si dhe ka shpalosur shume gjera tjera.

Ai mes tjerash tregon se ai ne vitin 2001 ka qenë zëdhënës i UÇK-së, dhe tregon si i ka raportet me Rijasetin, Zaevin dhe Ahmetin

Per me shume ndiqeni VIDEON ne vazhdim.