Sulejman Rexhepi tregon për story-t në facebook

Sqarim për opinion:

Per shkak të korektësisë, po e njohtojm opinionin se në faqen e h. Sulejman ef. Rexhepit, teksti i fundit që është publikuar ka qenë ai me të cilën ai ka bërë të ditur dorëheqjen e vetë të parevokueshme nga posti i Reisul Ulemasë të BFI në RMV. Dy citate që kanë dalur në “story” janë keqpërdorim dhe nuk kanë të bëjnë me qëndrimet e h. Sulejman ef Rexhepi

Reklame