Sulmohet një i mitur në fshatin Tenovë

Dyzet e një vjeçarja M.O. nga Tenova e Tetovës, dje (12-shtator) në ora 15:30 në SPB Tetovë

ka raportuar se rreth mesditës një person në fshat ka sulmuar fizikisht djalin e saj i mitur. Rasti është zbardhur dhe dokumentuar.