SUPER MILIONERI, MILIONERI DHE MINI JACKPOTI sjellin 15,700,347,00 denarë tek lojtarët në këtë javë

15.700.347,00 denarë të rinj shkuan për lojtarët e Videolotaria Casinos Austria falë fitimeve SUPER MILLIONARE JACKPOT, MILLIONARE MINI JACKPOT gjatë javës së kaluar.

Këtë javë u shoqëruam me dy MILIONERE Fitues të JACKPOT-it. MILIONERI i parë vjen nga vendbanimi Taftalidze. E.J. të dielën, më 15 maj, ai dëgjoi sinjalin e lumtur për xhekpotin nga bashkëpunëtori ynë i biznesit MOZART. Falë XHEKPOTIT MILIONER fitoi një çmim prej 1.757.292 denarë.

Reklame

Të nesërmen, lumturia vizitoi vendbanimin e Aerodromit. XHEKPOTI i dytë MILIONER është vërejtur në Sportlife, kësaj radhe në vlerë prej 1.233.212 denarë, të cilin e ka fituar G.J.

Këto dy ditë, padyshim, kanë qenë në favor të lojtarëve që duan të argëtohen me video-llotaritë, pasi të hënën ka ndodhur ngjarja që ka shënuar të dielën. Bashkëshortët nga Ohri fituan xhekpotin e tetë SUPER MILIONER në vitin 2022, me vlerë 10,7 milionë denarë.

Këtë javë u lumturuan edhe lojtarët të cilët falë fitimeve MINI JACKPOT fituan gjithsej 1.963.222,00 denarë.

#LuajPërArgëtim #Luaj me Përgjegjësi #MillionaireJackpot #SupermillionaireJackpot