Ta ndihmojmë motrën tonë Lulen, ajo ka nevojë urgjente! (FOTO)

Aktivistja e njohur strugane Luljeta Ademi, ka nevojë urgjente për trajtim mjeksor.  Ajo vuan nga Osteomioliti kronik.  Luljetës ka filluar ti kalbet këmba.

Kurimi i saj është i mundur vetëm jashtë shtetit. Kostoja është e lartë dhe e papërballueshme për të si nënë vetme që jeton me qira dhe lufton sëmundjen. Ajo përmes një postimi në facebok ka bërë thirrje për mbështetje:

Reklame

“Miq, familjarë, bashkëpunëtorë, të njohur e të panjohur sot si kurrë më parë kam nevojë për ndihmën tuaj! Duhet të bëjë intervenim në klinikën zvicerane Klinik fur Traumatologie- Universitatsspital Zurich. Si nënë e vetme( 17 vite me qira) që sfidoj jetën dhe sëmundjen ju lutem për përkrahjen tuaj! Nëse jeta nuk më do mjaftueshëm unë atë e dua shumë më shumë! E di që së bashku do ja dalim!
Ju faleminderit!
Linku më poshtë:

NUMRI I XHIRO LLOGARISË:   270700028143044        HALKBANK

https://www.gofundme.com/f/help-luljeta-and-save-her-from-leg-amputation?utm_campaign=p_cp%20share-sheet&utm_medium=copy_link_all&utm_source=customer&fbclid=IwAR10sisQQOZdVQC4gaohM788JEp7YosvX2pSpxGDIbnpr36pkVeFmsdYB4g