Tahir Xhelili nga Shkupi me nje vajze dhe nje djale behen me banese te re (Video)

1773
#

Shume prekese ?

Krejt te mirat i kemi veç me ja hjek barren e qiras babait se tjerat i kemi ?

E gezofshi banesen e re ?

Tahir Xhelili nga Shkupi me nje vajze dhe nje djale behen me banese te re

Shikoje / Shperndaje