Takimi i rradhës mes tyre, Blerimi e pyet troç në sy Sindin: A je e gatshme të vish në Maqedoni?

Blerimi dhe Sindi zhvilluan takimin e tyre të dytë në një zonë të qetë në breg të liqenit.

Çdo gjë ka nisur qetë dhe plot komunikim mes tyre, ndërsa nuk dihet nëse ka kimi apo është thjesht respekt.

Reklame

Në studio ata thanë se kanë pëlqim ndaj njëri-tjetrit, ndërsa u kundërshtuan nga analisti Arjan Konomi, i cili u shpreh se Blerimi nuk ka pëlqim ndaj vajzës dhe se ajo duhet të zgjohet e të mos ëndërrojë.

Blerimi: Thash se nuk do të më zgjidhje.

Sindi: Unë jam tipi që po më pëlqeu dikë me atë dal.

Blerimi: Je e gatshme të vish në Maqedoni.

Sindi: Po pse jo.